Expedierea si livrarea produselor catre dumneavoastra se face prin posta romana sau prin curierat rapid. Comenzile primite in intervalul Vineri ora 18 pana Luni ora 8, precum si in zilele de Sarbatori Legale vor fi verificate si trimise dupa acest interval. Toate taxele de livrare cad in sarcina cumparatorului si vor fi achitate in momentul primirii produsului(lor).

Costul transportului pentru livrari este de 15 ron prin Curierat Rapid sau Posta Romana. Pentru a nu exista confuzii costurile de transport se adauga in momentul efectuarii comenzii.

In cazul in care coletele primite au ambalajul deteriorat sau sunt desigilate, despachetate va rugam sa refuzati pachetul.

În cazul în care produsele primite sunt deteriorate, desigilate sau sunt trimise în mod eronat, clientul este scutit de plata taxelor poștale de retur.

Nu se aplică în cazul în care deterioarea produselor cade în sarcina firmei de curierat.

Conditii de Returnare:

1. Produsele pot fi returnate intr-un interval de 14 zile lucratoare de la data intrarii in posesie fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

2. Exista lipsa de satisfactie fata de produs (in caz ca aveti indoiala in privinta originalitatii produselor)

Produsul returnat trebuie sa contina ambalajele originale si sa nu aiba semne vizibile de folosinta. Rambursarea fondurilor se face in 14 zile de la primirea returului, prin aceeasi metoda folosita la plata (mandat postal pentru plata la livrare sau rambursare pe card pentru plata prin card). Se ramburseaza doar valoarea produsului, fara taxele de transport.

Va multumim ca ati ales Stejara!